O nama

Banjalučki skijaški klub - BSK
 

Ski klub "BSK" je u kalendarskoj 2022. godini predvidio sljedeće aktivnosti:

 - Organizacija jednodnevnih i višednevnih izleta na skijaške centre u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini;

 - Stručno usavršavanje trenerskog /učiteljskog kadra;

- Rad sa članovima kluba na osposobljavanju za različite nivoe znanja smučanja i postizanje rekreativnih i sportskih rezultata;

Banjalučki skijaški klub BSK je član Smučarskog saveza RS.

Saradnja sa drugim sportskim udruženjima
 
Saradnju će Sportsko udruženje može ostvarivati neposredno ili putem Skijaškog saveza Republike Srpske, Skijaškog saveza Bosne i Hercegovine i srodnih domaćih i međunarodnih organizacija.
Radićemo na jačanju sportskih veza i saradnje sa drugim sportskim organizacijama i skijaškim klubovima u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, regionu i inostranstvu.

Kontaktirajte nas za vaš privatni čas Kontakt
 
Za sve nove članove.
 
OSTVARITE POPUST

 Ukoliko želite da postanete naš član i dobijete popuste na sve časove skijanja koje nudimo, prijavite se.

Gdje će raditi Instruktori ski škole? Kakve mogućnosti vam pružamo? 

 

Ski časove organizujemo u toku skijaške sezone na Kozari, Kupresu, Jahorini, Vlašiću i u inostranstvu. 

Sportsko udruženje će djelovati na teritoriji Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine, a sarađivaće i sa drugim udruženjima, asocijacijama i fondacijama na teritoriji Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine i u inostranstvu, a koja su osnovana sa istim ili sličnim ciljem i programom.

Banjalučki skijaški klub - Ski škola

Banjalučki skijaški klub se bavi obukama skijaša u svim kategorijama.  Organizuje i sprovodi sportsku obuku osnovnih znanja i veština skijanja za sve starosne kategorije članstva. Razvoj rekreativnih oblika skijaških aktivnosti, uz podsticanje i stvaranje uslova za postizanje vrhunskih sportskih rezultata u skijaškom sportu. Organizuje i sprovodi sportsko-rekreativne i druge akcije i aktivnosti sa sadržajem skijanja i sporta uopšte u zemlji i inostranstvu, u cilju edukacije djece i roditelja o značaju i pozitivnom uticaju fizičkog vježbanja na organizam u razvoju.

​​

Instruktori skijanja

Instruktori Banjalučkog skijaškog kluba imaju višegodišnje aktivno iskustvo u bavljenju sportom i obukama skijaša početnika ali i iskusnijih rekreativaca. Pored znanja iz skijaškog sporta koje nudimo kroz časove skijanja, klub nudi i instrukcije iz oblasti sportske kondicione pripreme, fitnes treninge i savjete.