top of page

O nama

Banjalučki skijaški klub - BSK
 

Ski klub "BSK" je u kalendarskoj 2023. godini predvidio sljedeće aktivnosti:

 - Organizacija jednodnevnih i višednevnih izleta na skijaške centre u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini;

 - Stručno usavršavanje trenerskog /učiteljskog kadra;

- Rad sa članovima kluba na osposobljavanju za različite nivoe znanja smučanja i postizanje rekreativnih i sportskih rezultata;

Banjalučki skijaški klub BSK je član Smučarskog saveza RS.

Kontaktirajte nas za vaš privatni čas Kontakt
 
Za sve nove članove.
 
Saradnja sa drugim sportskim udruženjima
 
Saradnju će Sportsko udruženje može ostvarivati neposredno ili putem Skijaškog saveza Republike Srpske, Skijaškog saveza Bosne i Hercegovine i srodnih domaćih i međunarodnih organizacija.
Radićemo na jačanju sportskih veza i saradnje sa drugim sportskim organizacijama i skijaškim klubovima u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, regionu i inostranstvu.

OSTVARITE POPUST

 Ukoliko želite da postanete naš član i dobijete popuste na sve časove skijanja koje nudimo, prijavite se.

Gdje će raditi Instruktori ski škole? Kakve mogućnosti vam pružamo? 

 

Ski časove organizujemo u toku skijaške sezone na Kozari, Kupresu, Jahorini, Vlašiću i u inostranstvu. 

Sportsko udruženje će djelovati na teritoriji Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine, a sarađivaće i sa drugim udruženjima, asocijacijama i fondacijama na teritoriji Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine i u inostranstvu, a koja su osnovana sa istim ili sličnim ciljem i programom.

Banjalučki skijaški klub - Ski škola

Banjalučki skijaški klub se bavi obukama skijaša u svim kategorijama.  Organizuje i sprovodi sportsku obuku osnovnih znanja i veština skijanja za sve starosne kategorije članstva. Razvoj rekreativnih oblika skijaških aktivnosti, uz podsticanje i stvaranje uslova za postizanje vrhunskih sportskih rezultata u skijaškom sportu. Organizuje i sprovodi sportsko-rekreativne i druge akcije i aktivnosti sa sadržajem skijanja i sporta uopšte u zemlji i inostranstvu, u cilju edukacije djece i roditelja o značaju i pozitivnom uticaju fizičkog vježbanja na organizam u razvoju.

​​

Instruktori skijanja

Instruktori Banjalučkog skijaškog kluba imaju višegodišnje aktivno iskustvo u bavljenju sportom i obukama skijaša početnika ali i iskusnijih rekreativaca. Pored znanja iz skijaškog sporta koje nudimo kroz časove skijanja, klub nudi i instrukcije iz oblasti sportske kondicione pripreme, fitnes treninge i savjete.

bottom of page