top of page

Pravila korištenja 

Uredništvo web prezentacije blskiclub.com ne garantuje za tačnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za direktnu ili posrednu štetu i povrede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt . . .

Pravila korištenja
 

      Web prezentacija www.blskiclub.com  posjetiocima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje sadržaja. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.blskiclub.com, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Web prezentacija www.blskiclub.com  sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.
blskiclub.com  sadržaje objavljuje u dobroj namjeri.

Sve sadržaje sajta www.blskiclub.com koristite na vlastitu odgovornost i www.blskiclub.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup sajtu www.blskiclub.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.
blskiclub.com  polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje smatra se kršenjem autorskih prava blskiclub.com

 

Linkovi na spoljne stranice
blskiclub.com  sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog sajta.
blskiclub.com  linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta.


Spoljni saradnici
blskiclub.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Sajt www.blskiclub.com se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
blskiclub.com  obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati.
blskiclub.com  se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.blskiclub.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


 

Ski klub BSK Banjaluka
Prethodni Postovi
bottom of page